top of page

ons. 17. nov.

|

Bråte Kultursal på Hemnes

En trivelig kveld med Steinar Albrigtsen og Monika Nordli

Ekteparet Nordli/Albrigtsen møttes i studio høsten 2007, for innspillingen av duetten «A million stars». Samme år ble den utgitt på plata «Moment of peace». De to artistene utviklet et musikalsk samarbeid med påfølgende turneer i Norge.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
En trivelig kveld med Steinar Albrigtsen og Monika Nordli
En trivelig kveld med Steinar Albrigtsen og Monika Nordli

Tid og sted

17. nov. 2021, 19:00 – 21:00 CET

Bråte Kultursal på Hemnes, Bråtevangen 2, 1970 Hemnes

Om konserten

Steinar Albrigtsen startet sin karriere for 45 år siden i Tromsø, sammen med sin barndomsvenn Jørn Hoel. Den musikalske reisa er en lidenskap han ikke kan leve foruten. Kompromissløs, engasjert, dedikert og med en unik evne til å la både gitar og stemme trollbinde publikum. Mange kjenner han som "Mannen som satte countrymusikken på

Norgeskartet" da han vant Spellemannspris for sitt debutalbum "Alone too long" i 1990.

Noen kjenner ham for låten "She belongs to the rain", noen vil kjenne ham for samarbeidet med Jørn Hoel og "Get together", kanskje var "Beaches of Rio" med Tom Pachecho en favoritt. 17 plateutgivelser har det blitt, og sjangerne spenner seg fra country, blues, rockabilly, jazz, til singer-songwriter. Av musikalske høydepunkt gjennom karrieren,

sier Albrigtsen at opptredenen med Johnny Cash på Norwegian Wood, gjorde et uforglemmelig inntrykk (1992). Han varmet også opp for selveste Merle Haggard i USA, spilte inn plate med Tony Levin (Peter Gabriel), Levon Helm (The Band), John Sebastian (Lovin` Spoonful) og Rick Danko (The Band), for å nevne noen.

Ekteparet Nordli/Albrigtsen møttes i studio høsten 2007, for innspillingen av duetten «A million stars». Samme år ble den utgitt på plata «Moment of peace». De to artistene utviklet et musikalsk samarbeid med påfølgende turneer i Norge. Live presenterer artistene en variert, musikalsk blanding av Albrigtsens største hits, ispedd nye låter fra Nordli. Tilsett en porsjon Nordnorsk humor, litt lun Telemarks-melankoli, så har du oppskriften på en trivelig aften.

Dele denne konserten

bottom of page