top of page

ARTISTER OG FORFATTERE

Nedenfor ser du noen av artistene som er klare for Tellfortell i 2023.  Flere annonseres fortløpende så følg med her og på vår Facebookside! I tillegg kommer også en rekke fremføringer fra Prøverommet. Vi legger snart ut programmet slik at du kan se hvem som spiller og opptrer når - men først når alle artister, musikere, forfattere og poeter er klarert!

Det tas forbehold om endringer.

Trær i solen
Tønes (med Frøkedal)

Tønes (med Frøkedal)

Tønes kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere og tekstforfattere. I tekstene bruker han Sokndal-dialekt og forteller underfundige og humoristiske historier om små og store ting som vi alle kan kjenne oss igjen i. Tønes har gitt ut 8 album, 4 EP-er og skrevet egen bok. Han har vunnet Prøysenprisen, Dialektprisen og 4 Spellemannspriser. I desember 2022 fikk han også Edvard-prisen i kategorien Tekst. (foto: Tommy Ellingsen)

NORMA fra Halden

NORMA fra Halden

Spirende stjerner og morgendagens Americana-helter, spår vi... Fire unge gutter under 30 år fra Halden byr på californiarock og stor stemning!

Thomas og Elin Band

Thomas og Elin Band

Når Thomas Nessheim (fra Grenseland) og Elin Glende (fra Åkerland) kommer sammen og skaper musikk, blir det bare så vakkert og fint! Det er et privilegium at de velger Tellfortell scenen til sin debut! Vi gleder oss til å høre låter som ingen andre har hørt før! Det blir garantert magisk!

Gone North fra Innlandet

Gone North fra Innlandet

Spirende stjerner! Når unge mennesker lager musikk på "gamle" måten faller vi pladask! Gone North består av syv musikere under 30 år fra Innlandet som er inspirert av både moderne og tradisjonell country. Vi lover stemmeprakt og fengende musikk! (foto: Handout)

Onkel Tuka Trio

Onkel Tuka Trio

Onkel Tuka er et band fra Halden. Bandet har gitt ut ti album og fikk Spellemannprisen 2011 i klassen country for albumet Hvit honning. Her i hagen møter vi trioutgaven bestående av Omar Østli, Kjell Pop og Håkon Ohlgren. Det blir stor stemning og høy humorfaktor, men også skjulte budskap og historier med undertekst. (foto: Les Lee Havers)

Paul Wagnberg

Paul Wagnberg

Norges ukronede hammond-konge, Palle Wagnberg fra Sverige kommer til Dalsroa med sine egne viser, fremført med gitar! Palle viderefører arven fra den fantastiske, svenske visetradisjonen med hjertevarme og humor. Siden Palle i disse dager spiller inn soloalbum i Farm Studio i Dalsroa, har vi tyvlyttet, og vi lover – det blir en stemningsfull og herlig konsert i hagen!

PRØVEROMMET (7 minutters fremførelser)
Har du tenkt deg på Tellfortell og samtidig ønsker å fremføre noe egenprodusert (musikk, poesi, dikt el.l.) fra Prøverommet, kan du gi oss beskjed når du kjøper festivalpasset ditt. Fremføring på Prøverommet er et tilbud som er forbeholdt publikummere som deltar på festivalen og betaler festivalpass.
Prøverommet er både for amatører som ønsker å vise seg frem og for profesjonelle artister og musikere som vil teste ut et nytt konsept eller nytt materiale på et lydhørt publikum. Det er satt av 7 minutter til hvert innslag, slik at flere får muligheten. Trenger du mer tid, kan du be om det, så vil det bli vurdert. Dersom du kommer med i programmet til Prøverommet, vil du motta en hyggelig gave fra Foreningen TELLFORTELL som takk for innslaget.
bottom of page