top of page

tor. 11. apr.

|

Bråte Kultursal, Hemnes

Mike Beck i Bråte Kultursal, Hemnes

Mike Beck er en anerkjent folk-, rock- og americanamusiker og storyteller som spiller gitar med gjenkjennende Stephen Stills sound. Han sidestilles også med Ian Tyson, Tom Russel og Ramblin´ Jack Elliot.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Mike Beck i Bråte Kultursal, Hemnes
Mike Beck i Bråte Kultursal, Hemnes

Tid og sted

11. apr. 2024, 18:00 – 23:00

Bråte Kultursal, Hemnes, Bråtevangveien 2, 1970 Hemnes, Norge

Om konserten

Mike Beck vokste opp i Monterey og så blant annet Hendrix brenne stratocasteren sin på tidenes første, store rockefestival (Monterey Pop) som 13 åring. Han fikk også oppleve Janis Joplin og The Who på samme festival. Dette satte dype musikalske spor hos en ung gutt. 

Han vokste også opp i nabolaget til de legendariske Dorrencebrødrene, som revolusjonerte måten man behandler hester på. Både musikken og hestene har satt sitt preg på hele hans karriere og han fremstår i dag som en vaskeekte «working» cowboy og en storyteller av ypperste klasse.

I disse dager er det dessuten premiere på en ny, unik dokumentarfilm om Mike Beck som urfremføres på årets utgave av The National Cowboy Poetry Gathering i Nevad.

I de siste syv årene har Mike Beck blant annet jobbet med Herb Pedersen, en av USAs mest brukte session musikere (Tom Petty, Linda Ronstadt, John Fogerty, Emmylou Harris, Kris Kristoffersen. m.fl.), og han turnerte i 2022 med sin gode venn, folk-legenden Rambling Jack Elliot. Sammen deltok de på flere store minnekonserter for John Prine (RIP), sammen med stjerner som Emmylou Harris, Mary Chapin Carpenter, Bonnie Raitt, Chris Isaak, Steve Earle, Gillian Welch og Lyle Lowett - for å nevne noen...

I januar i år står han også på plakaten til en stor tribute konsert for Rambling Jack (nå 92 år) sammen legendariske artister som Jackson Browne, Nathaniel Rateliff, Steve Earle, Joan Baez og Rodney Crowell - blant flere.

Det er med andre ord en legendarisk gitarist og storyteller i toppklasse som besøker Harestua i april, og vi lover fascinerende og morsomme historier fra hans innholdsrike liv mellom fengende låter og gitarspill.

Dele denne konserten

bottom of page